|
www.dzidziusie.fora.pl Dzidziusie.Każde dziecko jest cudem. Słaba, delikatna istotka, z którą wszystko się zmienia: złoczyńcy miękną, zrozpaczeni znowu wierzą w życie.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agathee69
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 850
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:08, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
ale dla pewności zapytam mamę jak będzie na gg czy dodaje jajko czy też nie moze ja cosik pomieszałam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marieta84
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 03 Gru 2007
Posty: 1014
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:34, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
heh oki
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mritula
Administrator (√ιק)
Dołączył: 27 Lis 2007
Posty: 2742
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Wto 15:43, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
No mnie się wydaje,że bez jajka
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
1985Magda
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 11 Gru 2007
Posty: 833
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: Wto 16:58, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Ja wole bez jajka no ale skoro z jajkiem też wychodzą smaczniutkie to chyba wszystko jedno. Znajomy mi powiedział żebym zamiast jajka dodawała łyżkę oliwy z oliwek, bo przez to, że Nadusia ma azs to jajko było wykluczone więc spróbowałam z oliwą i było genialnie. Ja uwielbiam pierogi i gdyby nie to, że tak dużo jest z nimi roboty pewnie częściej bym robiła
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agathee69
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 850
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 17:55, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
ja też jestem miłośniczką pierogów
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
1985Magda
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 11 Gru 2007
Posty: 833
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: Wto 22:44, 08 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
Ale jakoś tak najlepiej smakują w święta
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agathee69
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 850
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 11:41, 09 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
eee cały rok smakują
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
1985Magda
THE BEST UŻYTKOWNIK
Dołączył: 11 Gru 2007
Posty: 833
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: Śro 11:49, 09 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
No smakują smakują ale najlepiej w święta
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joanna_ros
Moderator
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 4424
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 6 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: Śro 12:47, 09 Sty 2008 Temat postu: |
|
|
smakują cały rok ale ta wiadomość że bez jaja to mnie ucieszyła bo przynajmniej będę mogła zrobić i sobie zjeść ale jedno co mnie denerwuje to ta robota
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
beata
Moderator
Dołączył: 28 Lis 2007
Posty: 1275
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 8 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Nie 18:50, 17 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
piekąc kurczaka polecam oprószyc mięsko troszkę cukrem-odrobinę(oczywiście na końcu po panierkach)!skórka będzie bardziej chrupiąca!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ania-natalia
SUPER UŻYTKOWNIK
Dołączył: 29 Sty 2008
Posty: 399
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 20:54, 04 Mar 2008 Temat postu: |
|
|
-DO SCHABOWEGO DODAJE PRZYPAWY(BAZYLIĘ,OREGANO,MAJERANEK)PYCHOTA OD RAZU INNA BITKA JEST
-DO MIESA MIELONEGO DODAJE NAMOCZONE BUŁECZKI A NIE CHLEB JEST WTEDY LEPSZE
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez ania-natalia dnia Wto 20:54, 04 Mar 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ANGELIKAX
SEKRETARZ
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 1235
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: Nie 22:35, 16 Mar 2008 Temat postu: |
|
|
no to i ja cos naskrobie...
aby lukier na ciescie pieknie sie blyszczal i nie popekal przy przygotowywaniu dodajemy lyzke oliwy
rogale beda mialy apetyczna blyszczaca skorke jesli przed wlozeniem do piekarnika "pomalujemy" je lekko roztrzepanym bialkiem
barszcz czerwony bedzie mial wykwintny smak jesli wrzucimy do niego polowke jablka... no i octu dodajemy juz po wylaczeniu aby nie stracil koloru
rosol nie bedzie metny jesli od samego poczatku bedzie sie gotowal na malym ogniu - ale to pewnie wszstkie wiedza
chleb czy bulki poprzedniego dnia beda swiezutkie jesli pomoczymy skorke zimna woda i wrzucimy do goracego piekarnika na kilka minut...
w zwiazku z tym ze kapusta w golobkach lubi sie przypalac na dno wkladam talerzyk deserowy
mleko sie nie przypali do garnka jesli przed wlaniem wyplyczemy rondel w zimnej wodzie
ryba bedzie smaczniejsza jesli po zamarynowaniu i odczekaniu doby wrzucimy ja na rozgrzana patelnie podsmazymy 5 minut i znow zostawimy pod przykryciem na pare godzin
to tyle co mi przyszlo do glowy... jak mi sie jeszcze cos przypomnij to zamelduje...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|